Minden, amit a diszlexiáról tudnod kell

Diszlexiás a gyermeke?

Szeretné, hogy gyermeke jobb tanuló legyen?
Szeretné, ha az olvasás nem lenne többé kínlódás?
Szeretné, ha gyermeke végre örömmel venne kézbe egy könyvet?  

A rossz iskolai eredmények, a tanulási problémák valódi oka gyakran az olvasási zavarban keresendő. Magyarországon a gyerekek 20%-a diszlexiás, tehát minden ötödik diák nem képes arra, hogy az írott tananyagot elsajátítsa. A diszlexia, a gyenge iskolai eredmények önbizalomhiányhoz, önértékelési zavarokhoz, esetenként depresszióhoz vezetnek. A diszlexiás gyerekek között az átlagosnál 73%-kal gyakrabban fordul elő szorongás, frusztráció és neurotikusság, valamint ezek hatására kialakult magatartási probléma.

 

Segítsen gyermekének! Együtt legyőzhetik a diszlexiát!
 

Iratkozzon fel "Győzzük le a diszlexiát!" című ingyenes email tanfolyamunkra, és tudjon meg mindent az olvasási problémákról! Az ingyenes tanfolyam alatt megismerkedhet az diszlexia okaival, megjelenési formáival, megtudhatja, hogyan segíthet gyermekének, hogyan fejlesztheti gyermeke képességeit otthon, és hogy ki segít Önnek. Megtudhatja, mire kell odafigyelnie, és hogy mit, és hogyan kell gyakorolnia gyermekével.  Gyermeke fejlesztéséhez nem "csak" információkat, hanem ingyenes feladatlapokat, társasjátékokat, szoftvereket is kap.
Sőt, most még egy meglepetésem van Önnek: feliratkozás után rögtön letöltheti ajándékunkat,

"A 10 legsürgősebb tennivaló,
ha gyermeke tanulási problémákkal küzd!"
 


című tanulmányt. Nem ismerni azokat az alapos információkat, melyeket ebben a tanulmányban találhat, rengeteg elvesztegetett időt, kihagyott lehetőséget, felesleges kiadásokat jelent Önnek, és sok kudarcot és csalódást gyermekének. Kezdjen már ma segíteni gyermekének! Iratkozzon fel erre az ingyenes tanfolyamra, és már olvashatja is a cikket!
 

 

De jó lett volna mindezt tudnom így összefoglalva 4 évvel ezelőtt, mikor a fiam 5 évesen egy ceruzát sem volt hajlandó kézbe venni, nem hogy rajzoljon! De így is sokat tanultam belőle.
János Judit

Sokféle hírlevelet kapok a ládámba, de őszintén megvallom, hogy az Ön levelét mindig örömmel várom. És ezt nem a módfeletti udvariasság mondatja velem, hanem mert mindennapi problémáinkat fogalmazza meg hírleveleiben.
Bíró Júlia


Kérem, adja meg adatait!

 

Név:

E-mail: 

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket: adatait senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheti ingyenes előfizetését.

 

Az oldalt szerkeszti: Kazal Kolos
Email: iroda@varazsbetu.hu